KUTSU! Keväiset ruukkupäivät Cigale & Fourmin Espoon Showroomilla 25.3.

KUTSU! Keväiset ruukkupäivät Cigale & Fourmin Espoon Showroomilla 25.3.

Posted by Cigale & Fourmi on

Tervetuloa juhlistamaan kevättä ja sen kauneutta kanssamme Espoon Showroomille 25.3. klo 11-15. 

Kevätauringonsäteiden inspiroimana haluamme jälleen avata Cigale & Fourmin Espoon Showroomin ovet yhden päivän ajaksi ja kutsua kaikki keramiikan ja estetiikan ystävät vierailulle! Edellisten ruukkupäivien suuren suosion ja toiveidenne mukaisesti meillä on ilo järjestää tapahtuma toistamiseen. 

Päivän aikana on mahdollisuus ihastella vaikuttavaa ruukkuvalikoimaamme paikan päällä. Meiltä löydät muun muassa Bergs Potterin, Domanin sekä Poggi Ugon käsityöperinteitä ja tyylikästä muotoilua kunnioittavaa keramiikkaa. Tilaisuus on myös erinomainen hetki aloittaa valmistautuminen pian koittavaan puutarhasesonkiin, sillä ruukkujen lisäksi Showroomilla voi tutustua kattavaan ja laadukkaaseen puutarhavälinetarjontaamme, joka koostuu esimerkiksi Burgon & Ballin, Hawsin ja Fiskarsin tuotteista. Valikoimamme puutarhavälineissä yhdistyvät tyylikkyys ja ergonomia.

Cigale & Fourmi Espoo Showroom

Espoo Showroom Cigale & Fourmi

Espoon Showroom on rakennettu upeaan vanhaan latoon, joka on tunnelmaltaan ja puitteiltaan suorastaan taianomainen ja jo itsessään kokemisen arvoinen elämys. Upean miljöön ja valikoiman lisäksi tarjoamme oman asiantuntijuutemme ruukkujen ja puutarhavälineiden valintaan sekä pieniä maistuvia makupaloja juotavan kera. Järjestämme päivän aikana tehdyille ruukkutilauksille myös maksuttoman kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudun alueelle tarvittaessa. 

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan, jos kaipaat inspiraatiota ja työvälineitä kevätistutuksiin tai jos ruukkukokoelmasi kaipaa täydennystä – uskallamme luvata, että löydät Cigale & Fourmin valikoimasta täydellisen yksilön kotiisi, terassillesi, pihallesi tai mökillesi ja tärkeimmät työvälineet kukoistavaan puutarhaan.

Nähdään 25.3. Espoon Showroomilla!

Rakkaudella,

Team Cigale & Fourmi

_________________________________________________________________

Espoon Showroom

Loojärventie 47, 02780, Espoo

Cigale & Fourmi on artesaaniruukkuihin erikoistunut yritys, jonka valikoimasta löytyy näyttäviä yksityiskohtia, joilla viimeistellään kodit, huvilat ja liiketilat. Tuotevalikoima on tarkkaan harkittu kokonaisuus, jossa yhdistyvät perinteinen eleganssi, poikkeuksellisen tyylikäs design sekä laatu. 

Ruukkupäivien Facebook-tapahtumasivu!

← Older Post Newer Post →

News

RSS
Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

By Cigale & Fourmi

Tervetuloa juhlistamaan kauneinta kesää kanssamme Hangon Paviljongille 29.7. klo 11–17 Cigale & Fourmin kesäjuhliin!   Haluamme kutsua kaikki estetiikan, designin ja keramiikan ystävät vierailemaan Paviljongillamme....

Read more
Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

By Cigale & Fourmi

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin, halusta täyttää muistojen arkkua ja luoda jotain, joka täydentää tunnelmallisen ja merellisen Hangon palveluvalikoimaa. Nyt Cigale & Fourmi tunnetaan...

Read more