Jouluiset ruukkupäivät 3.12.2022 Espoon showroomilla

Jouluiset ruukkupäivät 3.12.2022 Espoon showroomilla

Posted by Cigale & Fourmi on

Jouluiset ruukkupäivät 3.12.2022 Cigale & Fourmin Espoon showroomilla

Tervetuloa käynnistämään joulun odotus kanssamme Espoon showroomille 3.12. klo 11–15.

Joulun kunniaksi avaamme Cigale & Fourmin Espoon showroomin ovet yhden päivän ajaksi ja kutsumme sinut tutustumaan vaikuttavaan ruukkuvalikoimaamme ja showroomin uniikkiin, rustiikkiseen tunnelmaan. 

Tervetuloa vierailemaan, jos etsit sitä täydellistä ruukkua lahjaksi läheiselle tai täydentämään oman kotisi joulutunnelma - olemme mielellämme apunasi! Uskallamme luvata, että löydät valikoimastamme unelmiesi ruukun, joka on valmistettu perinteisin käsityömenetelmin ja on siten arvonsa säilyttävä ja uniikki lahjaidea tai aikaa kestävä yksityiskohta kodissasi. 

Ruukkujen lisäksi tarjolla on kuumaa Gimber-juomaa sekä taianomaista tunnelmaa vanhaan puiseen latoon rakennetussa tilassa. Voit myös tilata tuotteitamme verkkokauppamme valikoimasta ja noutaa tilaukset avoimien ovien päivänä showroomiltamme. 

Kohotetaan yhdessä lämmin malja kuluneelle vuodelle, ratkaistaan joululahjapulmat ja tunnelmoidaan joulun taikaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Espoon showroom

Loojärventie 47, 02780 Espoo

Tapahtumakutsu Facebookissa!

← Older Post Newer Post →

News

RSS
Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

By Cigale & Fourmi

Tervetuloa juhlistamaan kauneinta kesää kanssamme Hangon Paviljongille 29.7. klo 11–17 Cigale & Fourmin kesäjuhliin!   Haluamme kutsua kaikki estetiikan, designin ja keramiikan ystävät vierailemaan Paviljongillamme....

Read more
Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

By Cigale & Fourmi

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin, halusta täyttää muistojen arkkua ja luoda jotain, joka täydentää tunnelmallisen ja merellisen Hangon palveluvalikoimaa. Nyt Cigale & Fourmi tunnetaan...

Read more