Ruukkupäivät Hangon Paviljongilla 20.-21.5.

Ruukkupäivät Hangon Paviljongilla 20.-21.5.

Posted by Cigale & Fourmi on

Iloisia uutisia: suuren suosion saavuttaneet Ruukkupäivät järjestetään jälleen! Tällä kertaa toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi toimintamme synnyinseudulle, tunnelmaltaan aina aurinkoiseen Hankoon la 20.5. klo 11-17 ja su 21.5. klo 11-15. 

Ruukkupäivät ovat samalla Cigale & Fourmin kevätjuhla ja kesäsesongin avajaiset, ja juhlan kunniaksi tarjoamme vieraillemme inspiraation ja poikkeuksellisen suuren ruukkuvalikoiman lisäksi maukkaita ja ihanan mureita keksejä täyteläisen kahvin kera. 

Viikonlopun aikana Hangon myymälän ruukkuvalikoima kasvaa merkittävästi, kun tuomme paikan päälle erikoiserän sekä pieniä että vaikuttavan suuria ruukkuja useissa materiaaleissa ja lukuisissa tyyleissä. Ruukkupäivien ajan Hangon tuotevalikoima täydentyy monipuolisella kattauksella keramiikkaa perinteisiltä valmistajilta kuten Goicoechealta, Poggi Ugolta, M.I.T.A.Lilta ja Bergs Potterilta suoraan Italiasta ja Ranskasta. Tilaisuus tarjoaa takuulla uusia tuotteita, nähtävää ja inspiraatiota myös heille, joille Hangon myymälän valikoima on jo tuttu. Samalla vierailulla voi tietysti tutustua myös Hangon Paviljongin kattavaan mutta harkittuun ja täysin uniikkiin myymälävalikoimaan, jonka jokaista tuotetta yhdistävät huippulaatu, perinteet ja poikkeuksellisen kaunis design. 

Cigale & Fourmi Hanko myymälä

Cigale & Fourmi Hanko myymälä 2

Viikonloppu on erinomainen aika tehdä retki Hankoon vaikka vähän kauempaakin, sillä samaan aikaan järjestetään myös Vanhojen talojen päivät, ja lauantaina klo 13.50 alkavassa puheenvuorossa esitellään tarkemmin Cigale & Fourmin Paviljongin kunnostustyötä arkkitehti Mikko Bonsdorffin johdolla. Esitelmä herää henkiin, kun siihen yhdistää vierailun Paviljongillemme. Hangon tunnelma ei jätä koskaan kylmäksi, mutta perinteitä ja kauneutta arvostava vierailija saa varmasti kokea viikonlopun aikana aivan erityisen inspiroivia hetkiä. 

Lämpimästi tervetuloa kahvittelemaan, juhlistamaan kesää sekä keramiikan kauneutta Cigale & Fourmin Hangon Paviljongille ja tekemään upeimmat ruukkulöydöt kotiisi, kesähuvilallesi, parvekkeellesi tai pihallesi! Uskallamme luvata, että Ruukkupäiviltä löydät unelmiesi ruukut ilahduttamaan läpi kesän. 

Ruukkupäivät Hangon Paviljongilla 

Appelgrenintie 11, Hanko

Ilmoittaudu mukaan Facebookissa!

Lue myös: Vinkit viihtyisän ulkotilan sisustamiseen - 4 x piha, parveke ja terassi kuntoon!

← Older Post Newer Post →

News

RSS
Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

By Cigale & Fourmi

Tervetuloa juhlistamaan kauneinta kesää kanssamme Hangon Paviljongille 29.7. klo 11–17 Cigale & Fourmin kesäjuhliin!   Haluamme kutsua kaikki estetiikan, designin ja keramiikan ystävät vierailemaan Paviljongillamme....

Read more
Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

By Cigale & Fourmi

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin, halusta täyttää muistojen arkkua ja luoda jotain, joka täydentää tunnelmallisen ja merellisen Hangon palveluvalikoimaa. Nyt Cigale & Fourmi tunnetaan...

Read more