Vinkit viihtyisän ulkotilan sisustamiseen - 4 x piha, parveke ja terassi kuntoon!

Vinkit viihtyisän ulkotilan sisustamiseen - 4 x piha, parveke ja terassi kuntoon!

Posted by Cigale & Fourmi on

Vuoden inspiroivin aika lähestyy, sillä aivan pian pääsemme jälleen ihastelemaan, kuinka luonto herää eloon pitkän talven jälkeen. Kevään ensimmäisten auringonsäteiden kirkkaus tuo valtavan määrän energiaa joka vuosi ja saa aikaan suorastaan hämmästyttävän innon pihan, puutarhan ja terassin kunnostamiseen. 

Pihatilat tarjoavat paljon enemmän mahdollisuuksia kuin vain kunnostusta ja kuokkimista - ulkona voi sisustaa samalla tavoin kuin sisätiloissakin, ja omalle pihalle tai parvekkeelle voi luoda esimerkiksi modernin, romanttisen tai boheemin ilmeen. Cigale & Fourmin valikoimasta saat kaiken tarvittavan unelmiesi ulkotilan sisustamiseen työvälineistä puutarhakalusteisiin ja pieniin yksityiskohtiin. Kun piha on kunnostettu ja sisustettu kutsuvaksi, löydät meiltä kesäkauden hauskimmat välineet pihapeleihin. Niiden parissa puutarhasta nauttiminen muuttuu entistäkin mieluisammaksi.

1. Hommat hanskassa - toimivilla puutarhavälineillä pihatöihin on ilo tarttua

puutarhaväineet verkkokauppa

Pihan ja puutarhan kunnostaminen lähtee oikeanlaisista työvälineistä, sillä lumen ja jään alta paljastuu usein pihamaa, joka todella kaipaa työstämistä, myllerrystä ja siistimistä. Pihan ei tarvitse olla iso, jotta työkaluille on käyttöä – jopa parvekkeelle voi mahduttaa pienen ruukkupuutarhan tai istutuksia, joiden ansiosta viherpeukalot pääsevät rakastamansa puuhan pariin. 

Meille pihan hoitaminen on ennen kaikkea rakas harrastus ja suorastaan terapeuttista rauhoittumisaikaa arkisista kiireistä. Maaperän myllerrys, kasvien istuttaminen ja pihatilojen suunnittelu tarjoavat ihanaa omaa aikaa ja ruokkivat luovuutta. Jotta harrastus säilyy mieluisana, on tärkeää, että työkalut ovat kunnossa. Laadukkailla, käytännöllisillä ja ergonomisilla puutarhavälineillä pihan kunnostaminen on aidosti mukavampaa sekä sujuvampaa, ja toimiviin työvälineisiin on ilo tarttua. Burgon & Ballin puutarhahanskat suojaavat käsiä tyylillä ja ovat miellyttävät ihoa vasten. Laadukkaat ja juuri pihatöihin suunnitellut hanskat varmistavat, että vältyt turhilta haavoilta ja saat työvälineistä pitävän otteen.

Burgon & Ballin huippulaadukkaat puutarhatyökalut taas yhdessä Fiskarsin lapioiden, kuokkien ja haravien kanssa ovat välttämättömiä tarvikkeita maan muokkaamista ja istuttamista ajatellen. Kastelukannu puolestaan on jokaisen puutarhurin tärkeä apuväline mutta myös osa parvekkeen tai terassin sisustusta ja tyyliä.

Valikoimastamme löytyy kastelukannuja lukuisissa väreissä ja malleissa, joista voit valita omaa silmääsi miellyttävän vaihtoehdon. Hawsin designkastelukannu klassisella muotoilulla ja pastellisessa sävyssä on suloinen valinta ja Burgon & Ballin kannusta riittää vettä suuremmankin kukkapenkin kastelemiseen. 

2. Tyylikästä ja mukavaa - laadukkaat kalusteet ovat ulkotilojen sydän

Puutarhakalusteet

Puutarha, parveke tai terassi on parhaimmillaan olohuoneen jatke, josta tuskin malttaa lähteä sisätiloihin ennen syksyä. Jotta ulkotilasta saa aidosti viihtyisän ja toimivan, kannattaa panostaa laadukkaisiin, tyylikkäisiin ja mukaviin pihakalusteisiin – ne ovat ulkotilan sydän, jonka äärellä on ihana kokoontua ja järjestää kestejä ympäristön kauneudesta nauttien. Tuskin missään kahvi maistuu yhtä hyvältä, kuin omassa puutarhassa pihatöiden jälkeen. 

Pihakalusteet todella ovat puutarhan ja terassin toimivuuden ja käytön kannalta yksi tärkeimmistä hankinnoista, ja niiden tyyli vaikuttaa merkittävästi koko pihan tunnelmaan. Alueen ei tarvitse olla iso, jotta sinne saa pöydän tuoleineen. Esimerkiksi Fermobin pyöreä pöytä tuoleineen on helppo mahduttaa jopa pienelle parvekkeelle. Isommalla pihalla se on puolestaan suloinen yksityiskohta omenapuun alla tarjoilupöytänä tai kutsuvana kestipaikkana. Pöytää täydentävät puutarhatuolit, joiden avulla pihalle voi luoda omien toiveiden mukaisen ilmeen. Jos ulos haluaa erityisen romanttisen tunnelman, suosittelemme ranskalaistyylistä ja koristeellista 1900-tuolia. Kintbury-tuoli puolestaan puhuttelee yksinkertaisemman ja modernimman tyylin ystäviä. Bistro-tuoli on klassikko, joka ihastuttaa ajattomuudellaan. 

Puutarharyhmän täydentää aurinkotuoli, joka kutsuu loikoilemaan kiireettöminä kesäpäivinä. Sarl Artigan aurinkotuolien raidat kuljettavat ajatukset merellisiin tunnelmiin. Täydellinen kesäkeidas viimeistellään riippumatolla, jonka turvassa otetaan kesän suloisimmat päiväunet. Paola Lentin riippukeinu on tyylikäs, laadukas ja klassinen valinta

3. Yksityiskohdat merkkaavat ulkonakin – viimeistele piha patsaiden ja ruukkujen avulla

Ruukkuja ja patsaita ulkokäyttöön

Viimeistellyt yksityiskohdat merkkaavat ulkonakin. Tyyliin sopivilla ulkoruukuilla voidaan luoda näyttäviä, boheemeja tai minimalistisia kokonaisuuksia pihalle. Ruukut tulevat apuun myös silloin, kun haaveilee istutuksista parvekkeelle tai alueelle, jossa kasvien istuttaminen maahan on mahdottomuus. Ruukut tarjoavat hurmaavan mahdollisuuden leikittelylle ja itsensä ilmaisulle, sillä valikoimastamme löytyy lukuisia kokoja ja värejä, joiden avulla voi luoda mielenkiintoisia ruukkuasetelmia. M.I.T.A.L. Vaso Liscio Camelia on täydellinen esimerkki minimalistisesta ja yksinkertaisen tyylikkäästä vaihtoehdosta. Conchina Ornata puolestaan täydentää romanttista tyyliä koristeellisella pinnallaan. Domanin Axel-ruukku on täydellinen valinta, jos puutarhaan haluaa väriä, sillä se kilpailee kirkkaudellaan auringonsäteiden kanssa. 

Yksi meidän suosikkielementeistämme pihoilla ja puutarhoissa ovat erilaiset patsaat. Niiden avulla on mahdollista ilmentää persoonaa, leikitellä ja luoda pihamaalle viimeistelty, elegantti ilme. Valikoimastamme löydät tyylikkään valikoiman M.I.T.A.L.- ja Poggi Ugo-terrakottapatsaita, jotka tarjoavat vaihtoehtoja perinteisille puutarhatontuille. 

4. Ihan pihalla – vietä kesän ikimuistoisimmat hetket omassa puutarhassasi

Ulkopelit Cigale & Fourmi

Kun piha on kunnossa ja nurmi vihertää houkuttelevana, kalusteet ovat löytäneet paikkansa ja pienillä yksityiskohdilla on luotu mielenkiintoinen ja visuaalisesti miellyttävä kokonaisuus, on aika ihastella työn tuloksia ja nauttia ulkotilaan luodusta tunnelmasta. Pihapelien avulla vietetään takuuvarmasti kesän hauskimmat hetket niin ystävien, perheen kuin sukulaistenkin kesken. Keilailu ja kroketti ovat klassikkoja, jotka säilyttävät hohtonsa vuodesta toiseen. Järjestä lämminhenkinen kisailupäivä ja kutsu kaverit koolle klassikkopelien pariin upeaksi laitetulle pihallesi. 

Me tuskin maltamme odottaa vihertäviä nurmia, puutarhan ja pihamaan kunnostamista, kasvien kukoistamista ja ikimuistoisia pihalla vietettyjä hetkiä. Suomen kevät ja kesä ovat ainutlaatuista aikaa, ja meillä on ilo myötäelää kanssasi tätä ihanaa sesonkia! Tutustu ja ihastu kattavaan valikoimaamme puutarhavälineitä ja löydä täydelliset ratkaisut juuri sinun pihallesi. Tarjoamme myös mielellämme apuamme ulkotilojen sisustushaasteiden ratkaisemiseksi. 

Rakkaudella, 

Team Cigale & Fourmi

← Older Post Newer Post →

News

RSS
Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

Cigale & Fourmin kesäjuhlat Hangossa 29.7

By Cigale & Fourmi

Tervetuloa juhlistamaan kauneinta kesää kanssamme Hangon Paviljongille 29.7. klo 11–17 Cigale & Fourmin kesäjuhliin!   Haluamme kutsua kaikki estetiikan, designin ja keramiikan ystävät vierailemaan Paviljongillamme....

Read more
Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin

By Cigale & Fourmi

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin, halusta täyttää muistojen arkkua ja luoda jotain, joka täydentää tunnelmallisen ja merellisen Hangon palveluvalikoimaa. Nyt Cigale & Fourmi tunnetaan...

Read more