Banner Image

Yrityksille

Toteuta unelmiesi liiketila kanssamme

Cigale & Fourmin ruukut viimeistelevät liiketilasi.

Yritysmyynti

Haluatko, että ravintolasi tunnetaan makujensa lisäksi miljööstään, luoda hotelliin tai kauppakeskukseen aivan erityisen näyttävän sisäänkäynnin tai sisustaa maan tyylikkäimmät ja viihtyisimmät coworking-tilat? Kaipaatko sisustusarkkitehtitoimintasi tueksi luotettavaa ja ketterää yhteistyökumppania toteuttamaan pieniä, mutta merkittäviä yksityiskohtia? Tavoitteletko toimistoosi yrityksesi arvoon sopivaa eleganssia tai ylellistä tunnelmaa kylpylääsi? Me autamme luomaan liiketoiminnallesi miljöön, joka vastaa yksityiskohdiltaan visioitasi sekä toiveitasi ja luo ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

Yritysmielikuvaa rakentaessa, unelmia tavoiteltaessa ja visioita toteutettaessa yksityiskohtien merkitys korostuu. Miten liiketila on sisustettu, minkälainen tunnelma siellä vallitsee ja mikä on asiakkaan ensivaikutelma? Yksityiskohtia suunniteltaessa itse tilan lisäksi kannattaa panostaa myös sisäänkäyntiin – kiireisessä katukuvassa houkutteleva ja erottuva sisäänkäynti kiinnittää huomion. Nämä kaikki ovat brändin kannalta merkittäviä asioita, joihin tulee panostaa, kun tavoitellaan valioluokan asiakaskokemusta. Pienien yksityiskohtien luoman tunnelman arvo on suuri, kun halutaan toteuttaa jotain, joka tekee syvän vaikutuksen, jättää vahvan muistijäljen ja kutsuu tilaan kerta toisensa jälkeen. Liiketilasta voidaan sisustaa viimeistelty ja tyylikkään elegantti näyttävien, käsityöperinteitä kunnioittavien ruukkujen ja niihin istutettujen viherkasvien avulla. .

Olemme jo päässeet luomaan tyylikkäitä kokonaisuuksia yhteistyössä esimerkiksi Hotel Kämpin, St. Georgen, Bistro Bardotin sekä Annette Tillanderin kanssa.

Muuta visiot todellisuudeksi!

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

Ota meihin yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä visioidesi mukainen, kutsuva liiketila näyttävien ruukkujen avulla!

+(358) 040 175 1639 / Carola

+(358) 044 764 2273 / Anna

info@cigalefourmi.com