Cigale & Fourmi Gift Guide

Cigale & Fourmin lahjaopas

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Rakkaimpien muistaminen lahjoilla on parhaimmillaan ilahduttavaa myös lahjan antajalle. Kauneimmillaan lahja muistuttaa juhlapäivästä ja lahjan antajasta vuosia eteenpäin, ja lahja kulkee mukana elämäntilanteesta ja kodista toiseen. Cigale & Fourmin valikoima on täynnä uniikkeja, persoonallisia ja lämpimän muistijäljen jättäviä lahjaideoita. Keräsimme parhaat ideamme lahjaoppaaksi - tutustu persoonallisiin vaihtoehtoihin pakettiin käärittäväksi!


Valmistujaislahjat

 
  • Kello on klassinen lahjaidea, ja Båge & Sönerin herätyskellot ovat rannekelloa persoonallisempi vaihtoehto lahjaksi. Perinteistä kellonvalmistusmenetelmiä kunnioittava, äärimmäisen laadukas ja tyylikästä eleganssia huokuva kello kruunaa jokaisen makuuhuoneen ja kulkee mukana kodista toiseen.
  • Arvokynän laadun tuntee sen jokaisena käyttökertana. Kuten kello, myös arvokynä on lahjojen klassikko, joka huokuu arvoa ja eleganssia. Kaiken lisäksi laadukas kynä on äärimmäisen käytännöllinen lahja, ja se sopii erinomaisesti valmistuneelle muistuttamaan toteutetusta opiskelu-urakasta. Tutustus Caran D’ache -kyniin!
  • Kalvosinnapit nostattavat juhlapukeutumisen uudelle tasolle ja muistuttavat aina upeasta saavutuksesta. On kaunis ajatus antaa lahjaksi jotain, jonka pääsee pukemaan aina juhlan tullen ylleen.
  • Koriste-esineet ilahduttavat vastavalmistunutta kodin paraatipaikalla muistuttaen saavutuksista! Klassikot myös säilyttävät arvonsa ja ovat elegantti lahja jokaiselle valmistuneelle - peruskoulunsa suorittaneille, ylioppilaille, ammattiin valmistuville, kandidaatin tutkinnon suorittaneille, maistereille ja tohtoreille.

Lahja äidille

 

  • Kerro se koruin - kaunis koru kulkee mukana juhlassa tai jokapäiväisessä arjessa muistuttaen siitä, että lahjan antaja arvostaa ja kunnioittaa. Tutustu kauniisiin ja persoonallisiin valikoimamme koruihin.
  • Tyyliä, eleganssia ja arjen yläpuolella -kokemuksia arvostava äiti ilahtuu poikkeuksellisen kauniista viinipullonavaajasta. Lahjan voi täydentää esimerkiksi lasinalusilla, pöytäliinalla tai pöytätableteilla.
  • Öljylamput ja lyhdyt valaisevat kauniisti arjessa ja juhlassa ja muistuttavat lahjan antajasta parhaimmillaan päivittäin. Tämä lahja on kaunis ja käytännöllinen!

Lahja isälle

 

 
  • Keittiössä viihtyvälle isälle laadukas ja poikkeuksellisen tyylikäs pullonavaaja on erinomainen lahjaidea. Lahjaa voi täydentää muilla keittiötarvikkeilla, kuten lasinalusilla ja pöytäliinalla.
  • Kalvosinnapit ovat jokaisen tyylikkään miehen klassikkoasuste juhlaan. Cigale & Fourmin valikoiman kalvosinnapit ilahduttavat lahjan saajaa laadullaan ja persoonallisuudellaan.
  • Parfyymi on lahjojen klassikko. Cigale & Fourmin Heeley-tuoksuvalikoima hurmaa hienovaraisilla vivahteillaan sekä raikkailla ja yksinkertaisilla ainesosillaan. Heeley-tuoksut luovat käyttäjälleen hienovaraista eleganssia ja viimeistelevät koko olemuksen. Tuoksu viestii myös lahjan antajan rohkeudesta ja luotosta siihen, että hän todella tuntee lahjan saajan.
  • Toiminnallinen ja kaunis tulityökalusarja hurmaa jokaisen isän käytännöllisyydellään. Tämä lahja muistuttaa lahjan antajasta aina takkatulen palaessa.

Lahja hääparille



  • Laadukas, tyylikäs ja käsityöperinteitä kunnioittava vaasi tai maljakko on mitä kaunein koriste yhteiseen kotiin. Vaasi tai maljakko on myös perinteisiä koriste-esineitä aavistuksen persoonallisempi lahjavaihtoehto. Cigale & Fourmin valikoimasta löytyy kuitenkin myös perinteisiä, hääjuhlan arvoon sopivia koristeita somistamaan kotia ja ilahduttamaan hääparia monien vuosien ajan. Myös erilaiset veistokset ilahduttavat yhteisessä kodissa tai kesähuvilalla.
  • Anna lahjaksi iloa ja riemua sekä yhteisiä hetkiä – Cigale & Fourmin valikoiman pelit ovat poikkeuksellisen tyylikkäitä ja arvoa huokuvia. Laadukas, ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu peli on persoonallinen lahja, joka tulee takuuvarmasti käyttöön kerta toisensa jälkeen.

Lahja puutarhurille

 

Puutarhanhoito on harrastus parhaasta päästä. Cigale & Fourmin valikoimasta löytyy persoonallinen ja äärimmäisen kattava valikoima puutarhanhoidosta innostuneelle lahjan saajalle. Kääri kastelukannun ympärille kaunis rusetti tai valitse laadukkaista ja äärimmäisen tyylikkäistä puutarhatyökaluista sopiva yhdistelmä.


Lahjat uuden kodin kunniaksi


  • Onnea uuteen kotiin tai kesäkotiin! Tupaantuliaislahjojen klassikkoja ovat erilaiset kodin koriste-esineet ja tykötarpeet, ja Cigale & Fourmin valikoima on laaja mutta tarkkaan kuratoitu. Lahjaksi on ihana antaa jotain, joka huokuu laatua ja luo ympärilleen arvoa. Lämmin ja laadukas villahuopa, tyylikäs pöytäliina, designillaan ilahduttava pullonavaaja ja piensisustuksen kulmakivet, kuten pöytätabletit ja lasinaluset, ovat kaikki tupaantuliaishenkeen sopivia lahjoja.
  • Uuden kodin kunniaksi myös laadukas pullo juhlajuomaa on klassikko, joka ilahduttaa aina - Cigale & Fourmin alkoholittomat juomat maistuvat kaikille ja kohottavat kilistelyt uudelle tasolle.

Pienet lahjat

 

Fragrance Diffuser Fragrance Diffucer Osmia

Pienet ja edulliset muistamiset ovat välillä niistä kaikista merkityksellisimpiä. Niitä voi antaa yllättäen ja vaikka ilman hyvää syytä - kerro siis, että ajattelet! Esimerkiksi kuvankauniit tulitikkurasiat ilahduttavat ja tulevat varmasti käyttöön, kylpyöljyt ja saippuat sekä huonetuoksut tuovat ylellisyyttä arkeen ja lasinaluset piristävät persoonallisilla kuoseillaan. Myös muistikirjat sekä alkoholittomat juomat ovat takuuvarma vaihtoehto lahjaksi.

Lahjat lemmikille


 

Dog Bed Hideaway - Mille fleurs Dog Bed Cloud7

Myös perheen karvaisia jäseniä on ihana muistaa lahjoin. Cigale & Fourmin valikoiman kaulapannat, ruokakupit ja pedit ilahduttavat lemmikin lisäksi lemmikin omistajia poikkeuksellisella tyylikkyydellään.

Lisää ideoita löydät kattavasta verkkokaupastamme ja kuvankauniilta Hangon Paviljongilta. Autamme mielellämme kokoamaan juuri toiveiden mukaisen lahjan. Tutustu koko kattavaan valikoimaan ja tee ainutlaatuisia lahjalöytöjä!

← Edellinen Seuraava →