Banner Image

CIGALE & FOURMI SYNTYI RAKKAUDESTA RUUKKUIHIN

Cigale & Fourmi syntyi rakkaudesta ruukkuihin, halusta täyttää muistojen arkkua ja luoda jotain, joka täydentää tunnelmallisen ja merellisen Hangon palveluvalikoimaa. Nyt Cigale & Fourmi tunnetaan ainutlaatuisesta tuotevalikoimastaan, tunnelmastaan ja kokonaisvaltaisesta asiakaskokemuksesta. Yritys on vuosien aikana laajentunut Espoon Showroomiin ja lukuisiin pop up -tilaisuuksiin. Verkkokaupan myötä Cigale & Fourmi tunnetaan myös kansainvälisesti. Synnyinkaupungilla on kuitenkin edelleen paikkansa yrityksen toiminnassa, ja Hangon Paviljongin tarina jatkuu ja kehittyy entisestään Cigale & Fourmin mukana. 

Cigale & Fourmin tarina alkoi ruukuista. Perinteisestä, käsityöperinteitä arvostavasta näyttävästä ja rouheasta keramiikasta, jota oli haastava löytää Suomesta. Yrityksen perustajat, Anna ja Christian, aloittivat ruukkujen maahantuonnin vuonna 2018. Ensimmäinen liiketila täyttyi toinen toistaan kauniimmista, perinteisin menetelmin valmistetuista ruukuista suoraan Italiasta, Ranskasta ja muualta Euroopasta. 

Myymälä täynnä ruukkuja tarjosi jotain ihan uutta ja herätti paljon ihastusta ja mielenkiintoa. Ensimmäinen liiketila kävi pian ahtaaksi, ja uuden myymälätilan etsiminen alkoi. Sen haluttiin olevan uniikki ja mielenkiintoinen, jotta vierailijat voisivat kokea entistä kokonaisvaltaisemman elämyksen. Cigale & Fourmista haluttiin luoda paikka, jossa ruukut pääsisivät oikeuksiinsa ja jossa vierailija voisi nauttia olostaan ja esteettisesti vaikuttavista tuotteista. 

Uudeksi myymälätilaksi valikoitui vanha paviljonki keskellä kauneinta Hankoa. Peruskorjauksen myötä paviljongista luotiin kokonaisvaltainen ja elämyksellinen myymälä, jossa voi unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja pienet epätäydellisyydet. Liiketilan kasvaessa ja toiminnan kehittyessä tarjoutui mahdollisuus kasvattaa tuotevalikoimaa ruukkujen ja keramiikan ulkopuolelle. Nyt valikoimaan kuuluu myös tarkkaan harkittu valikoima designiltaan poikkeuksellisia esineitä, jotka lisäävät arjen estetiikkaa, aidosti hyvää mieltä ja iloa. Paviljongilta ja verkosta löytyy valikoima luonnetta huokuvia käyttö- ja koriste-esineitä, jotka parhaimmillaan herättävät muistoja ja tunteita. Kaikki tuotteet ovat ajatuksella valittuja, ja ne täydentävät sekä ylläpitävät osaltaan yrityksen arvoja ja periaatteita perinteistä, ajatonta ja laadukasta mutta samalla leikkisää designia kohtaan. Ajatuksena on, että myymälän tuotevalikoima tarjoaa jotain erityistä niin kotiin, puutarhaan kuin rannallekin. Ruukut ja keramiikka ovat edelleen toiminnan ydin, mutta muut tuotteet tekevät valikoimasta eheän. Koriste-esineiden avulla sisustukseen saadaan entistä enemmän mielenkiintoisia yksityiskohtia ja puutarhavälineiden myötä ruukkuihin saadaan luotua kauniit istutukset. 

Cigale & Fourmi perustettiin juuri Hankoon, sillä kaupungissa yhdistyvät täysin uniikki tunnelma sekä ilmapiiri. Kaupunkiin haluttiin tarjota jotain uutta ja merkityksellistä. Vierailu Paviljongilla onkin kokonaisvaltainen elämys, jonka aikana voi keskittyä designin kauneuteen ja Paviljongin tunnelmaan. Sittemmin Cigale & Fourmi on laajentanut toimintaansa Espooseen, pop up -tilaisuuksiin sekä verkkoon, jossa tarkkaan harkittuun tuotevalikoimaan on ihastuttu ympäri maailman. Cigale & Fourmin tuotteisiin ja asiantuntemukseen luottavat myös yritykset, jotka haluavat viimeistellä ilmeensä uniikilla ja arvokkaalla tavalla.

Cigale & Fourmi on toteutunut unelma, jonka eteen on tehty töitä vuosien ajan pienintä yksityiskohtaa myötenYrityksen sydän on edelleen Hangossa, jossa Cigale & Fourmin tarina jatkuu ja kehittyy, mutta esteettisesti vaikuttavia tuotteita ja elämyksiä halutaan tarjota myös muualla. Espoon Showroom rikastuttaa yrityksen toimintaa ja verkkokauppa tuo arjen estetiikan jokaisen saavutettaville sijainnista riippumatta. Tulevaisuudessa toiminta kasvaa ja kehittyy entisestään. Varmaa kuitenkin on, että Cigale & Fourmi tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa yrityksen arvoihin sopivia elämyksiä ja tuotteita, jotka ilahduttavat sukupolvelta toiselle, ovat mukana arkipäivissä sekä juhlassa ja herättävät henkiin lapsuuden kesät. 

Rakkaudella, 

Team Cigale & Fourmi