Pottery Days in Hanko on May 25th!

Ruukkupäivät Hangossa 25.5.

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Cigale & Fourmi - Hanko ruukkupäivät


Rakastetut Ruukkupäivät järjestetään jälleen Hangon kuvankauniilla, tunnelmaltaan ainutlaatuisella Paviljongilla. Sydämellisesti tervetuloa toimintamme synnyinseudulle, aurinkoiseen Hankoon juhlistamaan alkavaa kesää vaikuttavan ruukkuvalikoiman voimin lauantaina 25.5. klo 11-17.


Ruukkupäivien aikana Hankoon tuodaan erikoiserä ruukkuja, joita ei tavallisesti Paviljongilta löydy - tapahtuman aikana Paviljongin ruukkukokoelma on siis vielä tavallistakin vaikuttavampi. Paikan päälle tuodaan ruukkuja jokaisessa koossa useissa materiaaleissa ja lukuisissa tyyleissä. Ruukkpäivän ajan Hangon tuotevalikoima täydentyy monipuolisella kattauksella keramiikkaa perinteitä kunnioittavilta valmistajilta.


Ruukkupäivät ovat myös Cigale & Fourmin kevätjuhla ja kesäsesongin avajaiset. Juhlan kunniaksi tapahtumapäivän aikana tarjoillaan inspiraation ja poikkeuksellisen suuren ruukkuvalikoiman lisäksi herkullisia makuja ja juhlan tunnelmaan sopivaa kuohuvaa – Cigale & Fourmin omaa samppanjaa.


Ruukkujen lisäksi samalla vierailulla voi tietysti tutustua myös Hangon Paviljongin kattavaan mutta harkittuun ja täysin uniikkiin myymälävalikoimaan, jonka jokaista tuotetta yhdistävät huippulaatu, perinteet ja poikkeuksellisen kaunis design. Tilaisuus tarjoaa uusia tuotteita, nähtävää ja inspiraatiota myös heille, joille Hangon myymälän valikoima on jo tuttu.


Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan kesää sekä keramiikan kauneutta Cigale & Fourmin Hangon Paviljongille ja tekemään upeimmat ruukkulöydöt kotiin, kesähuvilalle, parvekkeelle tai pihalle, itselle tai lahjaksi.


Uskallamme luvata, että Ruukkupäiviltä löydät unelmiesi ruukut, jotka ilahduttavat vielä vuosienkin päästä. 



Ruukkupäivät Hangon Paviljongilla


Appelgrenintie 11, Hanko


la 25.5. klo 11-17

← Edellinen Seuraava →