Cigale & Fourmin lippulaivakauppa Hangossa

Cigale & Fourmi-lippulaivakauppa palvelee Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa ympäri vuoden. Elämyksellinen myymälämme sijaitsee historiallisessa 1800-luvun puisessa paviljongissa. Tämä suojeltu paviljonki on kunnostettu historiaa kunnioittaen ja rakennuksen tunnelmaa tarkasti vaalien. Kansainvälisesti arvostetun Monocle Magazinen sanoin: “Tämä vilkas uusi liike on tervetullut lisä kaupunkiin”.

Myymälämme valikoima on kuratoitu pohjoismaisella tyylikkyydellä yhdistettynä eteläeurooppalaiseen leikkisyytteen, sekä persoonalliseen karaktääriin. Tarkasti räätälöidystä valikoimastamme löydät ainutlaatuisia sisustus- ja lifestyle-tuotteita aina laajasta ruukkuvalikoimasta rantatuotteisiin, asusteisiin, vapaa-ajanviettoon, kotiin, puutarhaan ja hyvinvointiin. Tuotevalikoimassamme yhdistyy klassinen ja moderni, sekä hyvän mielen nostalgia ja tasokas tunnelma.

Erityisesti kesäaikaan vanha paviljonki kuhisee vieraita, kutsummekin myymäläämme yhteisön olohuoneeksi, jonne saa pysähtyä kahville rantakävelyn jälkeen, ehkä levätä hetkisen aikaa riippumatoissa tai pelata petankkia puutarhassa. Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme!

Osoite: Appelgrenintie 11, 10900 Hanko

Showroom Espoossa 

Cigale & Fourmi Showroomin löydät idyllisestä Espoosta. Vanhaan puiseen latoon rakennettu showroom on kaikessa rustiikkisuudessaan jo uniikki nähtävyys itsessään. Showroomimme satojen ruukkujen valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Huolella valittu ruukku korostaa niin tilan kuin kasvien kauneutta ja elävöittää sisustusta. Mikäli olet hankkimassa ruukkuja tai muuta keramiikkaa itsellesi, yrityksellesi tai lahjaksi, autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet. Varaathan ajan ennakkoon, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.