Cigale & Fourmi store in Helsinki

Upeita uutisia: Cigale & Fourmi -myymälä jää Helsinkiin!

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Upeita uutisia: Cigale & Fourmi -myymälä jää Helsinkiin!

Cigale & Fourmin pitkäaikainen suunnitelma on ollut jakaa ruukkujen kauneutta sekä lisätä arjen estetiikkaa ja juhlan tuntua myös pääkaupunkiseudulla. Pop up -myymälä sai sydämellisen vastaanoton, ja Cigale & Fourmi tarjoaa jatkossakin inspiraatiota ja estetiikkaa aivan Helsingin sydämessä!

Cigale Fourmi Helsinki pop up


Cigale & Fourmi on tunnettu erityisesti luonnetta huokuvista, perinteikkäistä ruukuistaan, joilla viimeistellä kodit, liikehuoneistot ja puutarhat. Valikoima on poikkeuksellisen laaja mutta samalla tarkkaan harkittu - jokainen ruukku kunnioittaa perinteisiä käsityömenetelmiä ja on Euroopassa valmistettu.

Cigale & Fourmin valikoimasta löydät ruukut jokaisessa kokoluokassa pienen pienistä vaikuttavan suuriin. Olipa toiveissasi klassinen ja pelkistetty terrakottaruukku, kirkkaana hehkuva lasitettu ruukku tai koristeluillaan ja yksityiskohdillaan ihastuttava ruukku, löydät sen valikoimastamme. Laajan valikoiman jokaista tuotetta yhdistävät ensiluokkainen laatu ja poikkeuksellinen luonteikkuus.

Ruukkujen lisäksi Cigale & Fourmin pop up -myymälän valikoimasta löytyy elämän estetiikkaa ja arjen pieniä mutta suuria iloja arvostaville kauniita yksityiskohtia kotiin tai lahjaksi. Myymälän tarjontaa täydentävät esimerkiksi poikkeuksellista arvokkuutta huokuvat herätyskellot, näyttävät pöytäliinat, laadukkaat ja lämmittävät villaiset viltit ja hurmaavat koriste-esineet. Kevään 2024 uutuuksia ovat elegantit tuoksut sekä illallistunnelman huippuunsa kohottavat tarvikkeet.

Tervetuloa tutustumaan konseptiimme, inspiroitumaan, kokemaan keramiikan kauneus ja tietysti viimeistelemään kotisi tunnelma harkituilla, eleganteilla yksityiskohdilla.

Cigale & Fourmi Helsinki

Aukiolot:

ti-pe 11–19, la 11-17

Mannerheimintie 2, Helsinki


← Edellinen Seuraava →

Inspiroidu

RSS
A Potted Garden Can Be Created Anywhere - Craft The Garden Of Your Dreams Using Pots!

Ruukkupuutarhan voi toteuttaa minne vain - luo unelmien puutarha ruukuin!

By Cigale & Fourmi

Haaveiletko kauniista puutarhasta? Tänä vuonna sellainen luodaan ruukuin! Kevät on täällä ja hiljalleen ajatukset voi kääntää myös kesään. Se tarkoittaa tietysti sitä, että puutarhasta, pihasta...

Lue lisää
Cigale & Fourmi's Easter at the Hanko Pavilion

Cigale & Fourmin pääsiäinen Hangon Paviljongilla

By Cigale & Fourmi

Varma kevään merkki ja lupaus kesästä on se, että Cigale & Fourmin Hangon Paviljonki aukeaa jälleen. Lämpimästi tervetuloa Hangon Paviljongille pääsiäisenä! Pitkä odotus on päättynyt...

Lue lisää