Bistro Bardot & Gina Case Study: Creating a Holistic Dining Experience Through Décor

Asiakascase: Bistro Bardot & Gina: Sisustuksella luodaan kokonaisvaltainen ravintolaelämys

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Helsingissä, Pohjoisesplanadilla sijaitsevan Bistro Bardotin terssi kerää katseita ja ihasteluja ohikulkijoilta ja ravintolan vierailta - sisäänkäynti on koristeltu huomiota herättävän näyttävästi Cigale & Fourmin ruukkujen ja keramiikan avulla. Sisäänkäynnillä voi nähdä suuria ruukkuja istutuksineen ja lukuisia eläinpatsaita. Ravintoloitsijoiden tuoreemman avauksen, Bistro Ginan, sisäpihalle on puolestaan suunniteltu puutarha, jossa taianomainen tunnelma luodaan ruukkujen avulla.
 

Hans Välimäki ja Maria von Graevenitz-Välimäki Bardot ja Gina

 

Bistro Bardot on klassinen ranskalainen, kala- ja äyriäispainotteinen bistro modernilla otteella. Ravintola on tyyliltään rosoinen ja helposti lähestyttävä. Syksyllä 2023 avattu Gina on puolestaan italialainen ravintola ranskalaisella häivähdyksellä. Ravintolaan on luotu tunnelmallinen, sisartaan Bardotia aavistuksen modernimpi ilme. Aikaa kestävät, laadukkaat ja klassiset elementit, lämpö sekä panostaminen myös ulkotiloihin ovat Hans Välimäen ja Maria von Graevenitz-Välimäen ravintoloiden sisustuksen yhdistäviä tekijöitä.


“Sisustuksella on valtava merkitys ravintolan tunnelman ja koko liiketoiminnan kannalta. Sekä asiakkaiden että työntekijöiden on viihdyttävä tilassa. Valtaosa asiakkaista haluaa kokonaisvaltaisen elämyksen ja nauttia hyvästä ruoasta aidosti viihtyisässä ympäristössä. Meidän periaatteisiimme kuuluu, että sisustamme tilat sydämellä, konseptia kunnioittaen. Tärkeintä on hyvä tunnelma”, painottaa Graevenitz-Välimäki.
 

“Terassi voi olla paljon enemmän kuin ulos siirretty ruokaryhmä”

 

Ravintola Bardot Helsinki

 

Bistro Bardotin edestä avautuu leveä jalkakäytävä, ja sen potentiaali haluttiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Kadulle rakennettiin poikkeuksellisen näyttävä terassi. Terassista luotiin tunnelmallinen ja kutsuva ravintolan jatke, jossa asiakkaat viihtyvät ja haluavat istua pidempäänkin. Näyttävä kokonaisuus toteutettiin runsaan keramiikan, ruukkujen ja istutuksien avulla.


Terassi on asiakkaiden kesken suosittu istuskelupaikka, ja siksi Myös Bistro Ginassa asiakkaille halutaan tarjota mahdollisuus nauttia ravintolan tarjonnasta ulkona. Sisäpihan puutarha pääsee täyteen potentiaaliinsa tulevana kesänä.


“Terassisesonki on meille tärkeä ja Suomessakin yllättävän pitkä, vaikka usein ajatellaan toisin. Siksi haluamme panostaa ulkotiloihin. Terassi voi olla paljon enemmän kuin ulos siirretty ruokaryhmä”, Graevenitz-Välimäki sanoo.

 

Ravintola Bardot ja Gina Helsinki

 

Kun idea ravintoloiden houkuttelevista ja erottuvista ulkotiloista syntyi, tuli tarve löytää elementit, jotka herättävät ihastusta, keräävät katseita ja saavat aikaan persoonallisen ja viimeistellyn tunnelman. Ravintolan sisustussuunnittelija vinkkasi Cigale & Fourmin poikkeuksellisen laajasta ruukkuvalikoimasta. Monipuolinen ja käsityöperinteitä kunnioittava ruukkukokoelma ja erityisesti keraamiset eläinpatsaat ihastuttivat Graevenitz-Välimäkeä. Cigale & Fourmin asiantuntijoiden neuvot ja ehdotukset helpottivat näyttävän kokonaisuuden rakentamista.


“Saamme terassista paljon kehuja ja kommentteja. Erityisesti eläinfiguurit ovat hurmanneet sekä asiakkaat että ohikulkijat. Ravintolamme edustalla otetaan valokuvia ja osa astuu sisään puhtaasti kutsuvan terassin takia - siihen on siis kannattanut satsata.”


Kun tavoitteena on ensiluokkainen asiakaskokemus, yksityiskohtien merkitys korostuu. Cigale & Fourmi auttaa luomaan tiloja, jotka erottuvat edukseen ja tekevät vaikutuksen. Toteutetaan yhdessä uniikki, laadukas ja elegantti liiketila ruukkuja ja keramiikkaa hyödyntäen! Lue lisää tai ota yhteyttä.


+(358) 040 175 1639 / Carola

+(358) 044 764 2273 / Anna


info@cigalefourmi.com

← Edellinen Seuraava →

Inspiroidu

RSS
A Potted Garden Can Be Created Anywhere - Craft The Garden Of Your Dreams Using Pots!

Ruukkupuutarhan voi toteuttaa minne vain - luo unelmien puutarha ruukuin!

By Cigale & Fourmi

Haaveiletko kauniista puutarhasta? Tänä vuonna sellainen luodaan ruukuin! Kevät on täällä ja hiljalleen ajatukset voi kääntää myös kesään. Se tarkoittaa tietysti sitä, että puutarhasta, pihasta...

Lue lisää
Cigale & Fourmi's Easter at the Hanko Pavilion

Cigale & Fourmin pääsiäinen Hangon Paviljongilla

By Cigale & Fourmi

Varma kevään merkki ja lupaus kesästä on se, että Cigale & Fourmin Hangon Paviljonki aukeaa jälleen. Lämpimästi tervetuloa Hangon Paviljongille pääsiäisenä! Pitkä odotus on päättynyt...

Lue lisää