Cigale & Fourmi's Easter at the Hanko Pavilion

Cigale & Fourmin pääsiäinen Hangon Paviljongilla

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Varma kevään merkki ja lupaus kesästä on se, että Cigale & Fourmin Hangon Paviljonki aukeaa jälleen. Lämpimästi tervetuloa Hangon Paviljongille pääsiäisenä!


Pitkä odotus on päättynyt - nyt on aika kääntää katseet kevääseen. Cigale & Fourmin uutuustuotteet ja rakastetut klassikot varmistavat, että kevään hehku saadaan siirrettyä kotiin ja kesähuviloille. Pääsiäisviikonloppuna Cigale & Fourmi kutsuu ihastelemaan kevään kauneimpia yksityiskohtia ja tyylikkäimpiä sisustuselementtejä sekä pääsiäiskoristeita Hangon Paviljongille. Pitkä viikonloppu on täydellinen ajankohta suunnitella myös istutuksia ja inspiroitua tulevasta puutarhakaudesta sekä ruukuista ja varmistaa, että puutarhanhoitoon löytyy välineet, joihin ei malta olla tarttumatta.

Cigale Fourmi pääsiäinen

Cigale Fourmi Hanko pääsiäinen


Kevätauringonsäteiden loisto luo Hangon Paviljongille aivan erityisen kauniin tunnelman. Tervetuloa tutustumaan valikoimamme uniikkeihin ja ensisijaisen laadukkaisiin tuotteisiin ja nauttimaan samalla Hangon Paviljongin aurinkoisesta, erityisestä miljööstä.


Hangon Paviljongin pääsiäinen


la 30.3. klo 11-17

su 31.3. klo 11-15

Appelgrenintie 11, Hanko


Pääsiäisestä alkaen Hangon Paviljonki on auki lauantaisin klo 11-17.

Pääsiäisviikonloppuna 29.3.-1.4. Helsingin myymälä on suljettu.


← Edellinen Seuraava →

Inspiroidu

RSS
A Potted Garden Can Be Created Anywhere - Craft The Garden Of Your Dreams Using Pots!

Ruukkupuutarhan voi toteuttaa minne vain - luo unelmien puutarha ruukuin!

By Cigale & Fourmi

Haaveiletko kauniista puutarhasta? Tänä vuonna sellainen luodaan ruukuin! Kevät on täällä ja hiljalleen ajatukset voi kääntää myös kesään. Se tarkoittaa tietysti sitä, että puutarhasta, pihasta...

Lue lisää
Bistro Bardot & Gina Case Study: Creating a Holistic Dining Experience Through Décor

Asiakascase: Bistro Bardot & Gina: Sisustuksella luodaan kokonaisvaltainen ravintolaelämys

By Cigale & Fourmi

Helsingissä, Pohjoisesplanadilla sijaitsevan Bistro Bardotin terssi kerää katseita ja ihasteluja ohikulkijoilta ja ravintolan vierailta - sisäänkäynti on koristeltu huomiota herättävän näyttävästi Cigale & Fourmin ruukkujen...

Lue lisää