Banner Image

Suunnittele vierailusi

Tervetuloa vierailulle

LIPPULAIVAMYYMÄLÄ HANGOSSA

Cigale & Fourmi-lippulaivakauppa palvelee Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa ympäri vuoden. Elämyksellinen myymälämme sijaitsee historiallisessa 1800-luvun puisessa paviljongissa. Tämä suojeltu paviljonki on kunnostettu historiaa kunnioittaen ja rakennuksen tunnelmaa tarkasti vaalien. Kansainvälisesti arvostetun Monocle Magazinen sanoin: “Tämä vilkas uusi liike on tervetullut lisä kaupunkiin”. Myymälämme valikoima on kuratoitu pohjoismaisella tyylikkyydellä yhdistettynä eteläeurooppalaiseen leikkisyytteen, sekä persoonalliseen karaktääriin. Tarkasti räätälöidystä valikoimastamme löydät ainutlaatuisia sisustus- ja lifestyle-tuotteita aina laajasta ruukkuvalikoimasta rantatuotteisiin, asusteisiin, vapaa-ajanviettoon, kotiin, puutarhaan ja hyvinvointiin. Tuotevalikoimassamme yhdistyy klassinen ja moderni, sekä hyvän mielen nostalgia ja tasokas tunnelma. Erityisesti kesäaikaan vanha paviljonki kuhisee vieraita, kutsummekin myymäläämme yhteisön olohuoneeksi, jonne saa pysähtyä kahville rantakävelyn jälkeen, ehkä levätä hetkisen aikaa riippumatoissa tai pelata petankkia puutarhassa. Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme!

Osoite:

Appelgrenintie 11, 10900 Hanko

Hangon Paviljongin kesäkuun aukioloajat

7.-8.6 klo 11-17

14.-15.6 klo 11-17

Juhannusviikkona suljettu

24.6. alkaen ma-la klo 11-17, su klo 11-15.

ESPOO SHOWROOM

Yritykset ja muut suuremman mittakaavan ruukkukokonaisuutta suunnittelevat, tervetuloa Espoon Showroomille!

Autamme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan satojen ruukkujen valikoimasta vaikuttavan keramiikkakokonaisuuden, joka edustaa juuri oikealla tavalla sinua tai yritystäsi. Huolella valittu keramiikka korostaa niin tilan kuin kasvien kauneutta ja elävöittää sisustusta elegantilla ja persoonallisella tavalla. Toteutetaan yhdessä visioidesi mukainen, kutsuva tila näyttävien ruukkujen avulla!

Yrityksille ja muille useamman ruukun kokonaisuutta suunnitteleville tarkoitettu Showroom sijaitsee Espoossa, rustiikkisen idyllisessä ladossa. Varaathan ajan ennakkoon ja kerrot tarkemmin tarpeistasi ja toiveistasi, niin voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

info@cigalefourmi.com.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

info@cigalefourmi.com

Hangon myymälän aukioloajat

Lauantai 11-17

Soita meille

+358 (0)40 834 3504