Ceramic Ideas and Inspiration to Finish Your Interior Design

Keramiikkaideoita ja inspiraatiota sisustuksesi viimeistelyyn

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Cigale & Fourmin tarina alkoi rakkaudesta keraamisiin ruukkuihin. Matkan varrella tuotevalikoima on laajentunut myös muihin arkea piristäviin kauniisiin esineisiin, mutta siitä huolimatta keramiikka ja erityisesti ruukut, maljakot ja vaasit kaikessa monimuotoisuudessaan ovat edelleen tuotevalikoimamme ytimessä. Keramiikka inspiroi ja ihastuttaa meitä edelleen joka päivä.

Keraamisten ruukkujen kiehtovuus perustuu tietysti osittain niiden näyttävään ulkonäköön. Suuret ruukut ovat vaikuttavan näköisiä sisällä ja ulkona, ja pienet ja somat ruukut puolestaan hurmaavat suloisuudellaan. Keraamiset ruukut eivät kuitenkaan ole vain kauniita katsoa, vaan niihin liittyy vahvasti käsityöperinne ja historian havina, joita arvostamme suuresti. On ihanaa, että voimme tarjota kauniita, uniikkeja ja perinteikkäitä yksityiskohtia, jotka viimeistelevät toteutuneet unelmat, oli kyseessä sitten koti, ravintola, kesämökki tai mikä tahansa tärkeä paikka. 

Koska erilaisia toiveita ja visioita on juuri niin monta kuin tilojakin, olemme etsineet tarjontaamme laajan valikoiman erilaisia ruukkuja – niin jokainen voi toteuttaa sisustushaaveensa viimeistäkin yksityiskohtaa myöten. 

Terrakottaruukut ihastuttavat perinteikkyydellään

Terrakotta luo ruukkuihin aivan erityisen perinteikkään ilmeen – onhan materiaalia hyödynnetty erilaisten käyttöesineiden valmistuksessa jopa vuosituhansien ajan. Terrakotta valmistetaan poltetusta savesta ilman lasitusta. Materiaalin sävyt voivat vaihdella hienovaraisesti eri ruskean ja oranssin sävyissä valmistuksessa käytetystä savesta riippuen. Sävyjen vaihtelut ja ilmeen viimeistelemättömyys ovatkin iso osa ruukkujen viehätysvoimaa. 

Sisustuksessa terrakotta luo tilaan perinteikästä ilmeikkyyttä ja aivan erityistä rouheutta. Terrakottaruukkuihin liitetään usein tietynlainen boheemius, ja materiaalia hyödyntämällä on mahdollista luoda moderneihin tiloihin mielenkiintoista kontrastia ja toisaalta täydentää ja viimeistellä boho-tyylinen koti. 

Olemme valinneet tuotteisiimme ruukkuja silmillä ja sydämellä, ja jokainen niistä viehättää meitä omalla uniikilla tavallaan. Tänä syksynä olemme kuitenkin erityisen ihastuneita terrakotan sävyisiin suurikokoisiin ruukkuihin, jotka ihastuttavat näyttävyydellään. Nämä toimivat erityisen hyvin korkeissa ja avarissa tiloissa sekä terasseilla ja eteisessä. 

Löydä täältä täydellinen terrakottaruukku sisälle!

Täältä löydät puolestaan ihania terrakottaruukkuja ulos!

Lasitetut ruukut loistavat eri väreissä

Terrakottaruukkujen lisäksi myös lasitetuilla ruukuilla lukuisissa väreissään on erityinen paikka meidän sydämissämme. Olemme valinneet myytäväksi kattavan valikoiman sellaisia ruukkuja, joiden lasituksessa on kunnioitettu pitkän ajan käsityöperinteitä.  

Lasitus mahdollistaa eri väreillä ja tyyleillä leikittelyn. Arvokas vihreä, hempeä vaaleanpunainen, piristävä keltainen tai aina tyylikäs musta – lasitus tarjoaa tilaisuuden kokeilla eri värejä oman kodin sisustuksessa. Kun kauniiseen sävyyn yhdistää mielenkiintoisen pintastruktuurin, syntyy hurmaava yksityiskohta. 

Lasitetut ruukut lukuisissa väreissään voivat toimia tilan tehosteena tai kunnioittaa siellä enemmänkin näkyvää värimaailmaa. Ruukun värin voi napata tilassa näkyvästä toisesta pienestä yksityiskohdasta, tai kauniin sävyinen ruukku voi olla itsessään se tilan mielenkiintoisin yksityiskohta ja katseenvangitsija, johon silmät hakeutuvat aina uudelleen. 

Juuri nyt meitä kiehtoo erityisesti rauhoittavan vihreän sävyiset lasitukset ruukuissa. Ne luovat tilaan upeaa arvokkuutta ja samalla tiettyä maanläheisyyttä. Vihreä väri on myös upea yhdessä perinteikkään ja rosoisen terrakottaruukun kanssa. 

Tutustu lasitettujen ruukkujen valikoimaan kokonaisuudessaan täältä!

Vaasit ja maljakot leikkokukkineen herättävät huoneen henkiin

Kukapa ei ilahtuisi kauniista leikkokukista yhdistettynä vaasiin. Kukkakimppu tyylikkäässä maljakossa on katseenvangitsija, joka todella herättää tilan henkiin. Meidän mielestämme kukkakimput kuuluvatkin jokaiseen päivään, eivät suinkaan vain juhlatilanteisiin - ja upea kimppu vaatii tietysti upean maljakon. 

Vaasien ja maljakoiden hyödyntämisessä ei ole mitään sääntöjä tai rajoja. Yhdistä vaasiin näyttävä ja runsas kukkakimppu tai valitse herkkä ja vaalea sävymaailma kukkiin. Viime vuosien ajan myös kuivakukat, pampaheinät ja puuvillan oksat ovat inspiroineet monia, ja esimerkiksi oksat tuovat sisustukseen upeaa rustiikkista tunnelmaa. Näyttävät vaasit toimivat tietysti koristeena myös itsessään.

Kuten muussakin valikoimassamme, myös ruukuissa ja majakoissamme olemme halunneet löytää juuri ne tuotteet, joiden perinteikkäät valmistusmateriaalit luovat esineelle arvoa, joka säilyy vuodesta toiseen. 

Löydä valikoimastamme juuri sinun makuusi sopiva vaasi tai maljakko!

Luo arvokas tunnelma tilaan sinkkiruukkujen avulla

Ruukuista puhuttaessa emme malta olla mainitsematta myös sinkkiruukkujamme. Niiden eläväinen ja hienostunut pinta luo sisustukseen tai puutarhaasi arvokkuutta täysin omalla tavallaan. Ajan kanssa sinkkiruukkujen pinta muuttuu esimerkiksi sääolosuhteiden ja kosteuden vaikutuksesta, ja se vain lisää esineen mielenkiintoa. Sinkkiruukkuihin kannattaa tutustua ainakin silloin, jos perinteisemmistä ruukkuvaihtoehdoista ei tunnu löytyvän sitä oikeaa.

Patsaat ja veistokset viimeistelevät sisustuksen

Upean keramiikan hyödyntäminen ei tietystikään rajoitu pelkästään ruukkuihin, vaaseihin ja maljakoihin. Niiden kaveriksi sopii erinomaisesti erilaiset patsaat ja veistokset. Kun samaa materiaalia tai tyyliä laajentaa ruukuista tilan muihin pieniin yksityiskohtiin, saa huoneeseen luotua tyylikästä ja rauhoittavaa yhtenäisyyttä. Patsaat ja veistokset ovat myös mitä hauskin keino hieman leikitellä ja kokeilla rajoja omassa sisustustyylissä.

Ihastu Cigale & Fourmin patsaisiin ja veistoksiin ja löydä omasi täältä!

Ruukkutassut ja asetit ovat parhaimmillaan kauniita sekä käytännöllisiä

Vaikka sisustaminen on meille lähtökohtaisesti itsemme ilmaisua, inspiroitumista ja kauniita asioita, emme suinkaan ole unohtaneet käytännöllisyyttä. Myös käytännöllisyys voi kuitenkin olla kaunista! Osoituksena siitä me olemme valinneet valikoimaamme ulkonäöltään upeita ruukkutassuja ja asetteja. 

Ruukkutassut nostavat ruukun ilmaan alustastaan, niin vesi pääsee valumaan vapaasti ruukusta pois. Samalla muurahaisten ja muiden pienten tuholaisten pääsy ruukkuun vaikeutuu. Näin huolella valikoidut ja hellästi hoidetut kasvit voivat mahdollisimman hyvin ruukuissaan. Olipa tyylisi sisustuksessa perinteikkään tyylikäs tai leikittelevä, voi ruukkutassu ilmentää juuri sitä. Myös asetti ruukun alla voi olla mielenkiintoinen yksityiskohta sisustuksessa. Asetin avulla esimerkiksi terrakotan eri sävyjä voi kerrostaa ja siten luoda mielenkiintoa ja boheemia tunnelmaa tilaan. 

Valitse täältä omaan käyttöösi sopiva asetti tai ruukkutassu!

Keraamisista sisustusunelmista totta

Kuten ehkä huomaatte, olemme halunneet luoda keramiikkavalikoimastamme kokonaisuuden, jonka avulla on helppo toteuttaa omia sisustusunelmia sekä kauniisti että käytännöllisesti. Valikoimamme kattaa keraamiset esineet sekä sisälle että ulos ja jokaiseen vuodenaikaan – ja mehän tiedämme, että täällä pohjoisessa ulkoesineiden todella tulee kestää kaikenlaisia olosuhteita. 

Meille on kunnia-asia olla osa teille tärkeiden tilojen luomista ja viimeistelyä, ja siksi olemme valinneet huolella kuratoiden kaikki keraamiset tuotteemme. Niiden syntyperä sekä valmistustekniikka ovat mielenkiintoinen osa ruukun elämää. Osa tuotteista tulee suoraan Italiasta, osa Ranskasta ja osan valmistuksessa on hyödynnetty perinteikästä japanilaista raku-valmistustekniikkaa.

Me uskomme, että valikoimamme laadukkaat ja aidosti käsityöperinteitä kunnioittavat keramiikkaesineet ilahduttavat, inspiroivat ja viimeistelevät sisustuksesi vuodesta toiseen sekä kodeissa ja mökeillä että julkisissa tiloissa. Ne toimivat lahjana itselle tai lahjana rakkaalle. 

Tule ihastelemaan vaikuttavaa valikoimaamme verkkosivuillemme, Hangon myymälään tai Espoon showroomille. Ruukkumeri mielenkiintoisine pintoineen, ihanine sävyineen kaikissa kokoluokissa on todella näky, joka saa huokailemaan ihastuksesta. 

Tervetuloa kanssamme ruukkujen ihanaan maailmaan!

Rakkaudella, 

Team Cigale

← Edellinen Seuraava →

Inspiroidu

RSS
A Potted Garden Can Be Created Anywhere - Craft The Garden Of Your Dreams Using Pots!

Ruukkupuutarhan voi toteuttaa minne vain - luo unelmien puutarha ruukuin!

By Cigale & Fourmi

Haaveiletko kauniista puutarhasta? Tänä vuonna sellainen luodaan ruukuin! Kevät on täällä ja hiljalleen ajatukset voi kääntää myös kesään. Se tarkoittaa tietysti sitä, että puutarhasta, pihasta...

Lue lisää
Cigale & Fourmi's Easter at the Hanko Pavilion

Cigale & Fourmin pääsiäinen Hangon Paviljongilla

By Cigale & Fourmi

Varma kevään merkki ja lupaus kesästä on se, että Cigale & Fourmin Hangon Paviljonki aukeaa jälleen. Lämpimästi tervetuloa Hangon Paviljongille pääsiäisenä! Pitkä odotus on päättynyt...

Lue lisää