The Best Non-Alcoholic Party Drinks for Sparkling Moments

Parhaat alkoholittomat juhlajuomat säihkyviin hetkiin

Kirjoittaja Cigale & Fourmi

Yhä useammat toivovat perinteisten juhlajuomien vaihtoehdoksi alkoholitonta versiota. Jos pohdit, mitä juhlavaa, tyylikästä ja arjen yläpuolelle nostattavaa alkoholitonta juhlajuomaa voisit tarjota joulun ja uudenvuoden tilaisuuksissa alkumaljoina ja palan painikkeena, niin me annamme vinkkimme parhaisiin alkoholittomiin vaihtoehtoihin koko illaksi alkoholittomista tervetuliaismaljoista maistuviin drinkkeihin.

Vuoden ihastuttavin juhlakausi on täällä, ja se tarkoittaa tietysti monia unohtumattomia iltoja yhdessä ystävien, perheen ja sukulaisten kesken. Herkulliset tarjoilut ja tunnelmaa nostattavat kilisteltävät ovat tietysti tärkeä osa ihania illanistujaisia. Terveellisten ja tasapainoisten elämäntapojen suosion myötä mielenkiinto alkoholittomia juomia kohtaan on kasvanut viime vuosina huomattavasti. Juhlista voi kuitenkin nauttia täysin sydämin ja sädehtivissä tunnelmissa myös niin, ettei juhlajuomissa käytetä ollenkaan alkoholia. Lopulta onnistuneimmissa juhlissa koko juhlakansalla on hyvä ja rento olo. Sellaisen tunnelman luominen onnistuu parhaiten niin, että huomioi koko seurueen toiveet myös juomien suhteen. Ja mikä parasta, näiden alkoholittomien juomien avulla on ihana piristää myös tavallisten arki-iltojen illallisia ympäri vuoden.  

Alkoholittomia vaihtoehtoja suosivien ei enää tarvitse tyytyä kivennäisveteen tai mehuun, vaan alkoholittomien juomien kirjo on nykyään erittäin kattava ja mielenkiintoinen. Me Cigale & Fourmilla tarjoilemme nyt tyylikkäimmät ja parhaat alkoholittomat juomat ja vinkit niiden hyödyntämiseen unohtumattomien iltojen takaamiseksi koko seurueelle läpi juhlakauden.

Alkoholiton alkumalja luo lämpimän juhlatunnelman

Parhaat alkoholittomat juhlajuomat ja alkumaljat

Mikään ei käynnistä juhlaa paremmin kuin tervetuliaismalja ja kilistelyt juhlaseurueen kesken. Myös alkumalja voi kuitenkin olla täysin alkoholiton ja siitä huolimatta elegantti ja täynnä makua oleva elämyksellinen hetki. 

Meidän valintamme talvikauden alkoholittomaksi tervetuliaismaljaksi on täynnä makua ja mausteita oleva Gimber. Juoma on uniikki yhdistelmä terveellistä ja maultaan upean täyteläistä inkivääriä, sitruunaa sekä yrttejä ja mausteita. Kaiken lisäksi juoma on valmistettu täysin orgaanisesti. Tarkoin harkitut, laadukkaat raaka-aineet ja uniikki, hyvällä tavalla yllättävä raaka-aineyhdistelmä takaa, että tämä alkoholiton juoma nostattaa tunnelman arjen yläpuolelle. 

Gimber maistuu hurmaavalta niin lämmitettynä kuin viileänäkin. Siksi pullo Gimberiä onkin poikkeuksellisen monikäyttöinen tuote, jonka avulla voit täydentää juhliesi alkoholittomien juomien tarjoilun läpi vuoden, kuumana ja kylmänä. Erityisesti näin joulun aikaan ja talven viimoissa tervetuliaismalja voi olla myös lämmin! Vieraiden on suloista saada käteensä kuppi kuumaa herkullista juomaa tullessaan sisään tuulista ja tuiskuista.

Kuuma, juhlatunnelmaa nostattava ja olon lämpimäksi saava alkoholiton alkumalja valmistuu kaiken lisäksi helposti. Sekoita Gimberin joukkoon makusi mukaan tavallista vettä tai esimerkiksi omenamehua. Lämmitä seos höyryäväksi kattilassa hiljalleen sekoittaen ja tarjoile alkoholiton tervetuliaismalja esimerkiksi kauniista lasisesta kupista. Voit viimeistellä juoman omenan lohkolla ja kauniilla sekä ihanalta tuoksuvalla kanelihunnulla. Kilistelyjen myötä sesongin tunnelmallisin ilta voi alkaa!

Alkoholittomia juhlajuomia moneen makuun ja jokaiseen tilaisuuteen

parhaat alkoholittomat alkumaljat ja juhlajuomat

Herkullinen illallinen on ihana päättää maistuviin alkoholittomiin juomasekoituksiin, ja rennoissa illanistujaisissa juhlava juoma voi näytellä jopa tarjoilujen pääroolia. Me annamme nyt vinkkimme herkullisimpiin alkoholittomiin juomasekoituksiin eli mocktaileihin. 

Mocktail on cocktailin alkoholiton versio, jossa toteutuu juhlava ja ylellinen maku ja tunnelma, kun vain valitsee oikeanlaiset, laadukkaat raaka-aineet juomasekoitukseen. Meillä on tarjota useampikin hyväksi todettu, juuri oikeanlaista potkua juomaan tuova alkoholiton vaihtoehto väkijuomille. 

Nona on elegantti alkoholiton vaihtoehto esimerkiksi tonicin kanssa yhdistettäväksi. Juoman maku on juuri sopivan väkevä, jotta se erottuu tavallisista mehuista ja arkisten hetkien janonsammuttajista. Yhdistettynä laadukkaaseen toniciin, kivennäisveteen tai muuhun kuplivaan, syntyy juuri sopiva, maultaan tasapainoinen alkoholiton juomasekoitus. Paras alkoholiton juoma tietysti kruunataan makumaailmaan sopivilla yrteillä tai viipaleella juoman raikastavaa hedelmää. Myös pakastetut marjat ovat näyttävä lisä juomaan, ja ne toimivat myös jääpalojen aavistuksen verran viimeistellympänä korvikkeena. 

Bacanha puolestaan valmistaa täyteläisiä siirappeja alkoholittomien juomien monipuoliseen maustamiseen. Basilikan makuinen siirappi on oivallista yhdistää esimerkiksi sitruunalimonadin tai jääteen kanssa sekä tietysti runsaiden jääpalojen kera. Kun juoman sekoittaa kauniiseen jalalliseen lasiin, toimii se erinomaisesti myös juhlien alkoholittomana alkumaljana. Ja jos basilikan maku tuntuu vieraalta, löytyy valikoimasta myös muita erinomaisia vaihtoehtoja. Grenadine-siirapissa yhdistellään herkullisia punaisia hedelmiä sekä vaniljaa, ja kyseinen maku sopii sekoitettavaksi niin maustamattomaan kuin maustettuunkin kivennäisveteen tai erilaisiin limonadeihin – vain mielikuvitus on rajana! Makusiirappi kurkun makuisena raikastaa ihanasti alkoholittomat juomat, ja hileinen jää tietysti viimeistelee juoman tyylikkäällä ja perinteisellä tavalla. Kanelin makuinen siirappi puolestaan täydentää ihanasti kahvipohjaiset alkoholittomat juomat niin arjessa kuin juhlassakin. Tämän siirapin avulla loihdit esimerkiksi herkullisia alkoholittomia jälkiruokajuomia illallisen päätteeksi. 

Juhlaillan vaivattomin ja viihdyttävin ohjelmanumero

parhaat alkoholittomat juhlajuomat

Alkoholittomat vahvajuomat ja erilaiset siirapit tarjoilevat loputtomasti erilaisia vaihtoehtoja tarjoilla alkoholittomia juomia illanistujaisissa. Jos oma aikasi ei riitä mocktailien sekoittamiseen, voit ulkoistaa juomien valmistamisen vieraille ja järjestää samalla hauskaa ja huoletonta ohjelmaa koko seurueelle. Olemme nimittäin huomanneet, että tällaiset uudet juomavaihtoehdot herättävät usein paljon mielenkiintoa ja kokeilunhalua. Uudenlaisten juomavaihtoehtojen parissa on hauska leikitellä ja kokeilla uusia reseptejä ja sekoituksia. 

Hauska ja elegantti ohjelmanumero syntyy melko vaivattomasti. Itse juhlien järjestäjältä riittää panokseksi järjestellä pöydälle kauniit pullot näyttävään riviin, pilkkoa valmiiksi muutamaa eri hedelmää ja täydentää tarjoilu erilaisilla yrteillä. Halutessaan inspiraatioksi voi kirjottaa valmiiksi pari hyväksi todettua alkoholittoman juoman reseptiä, tai juomien suunnittelun voi jättää täysin vieraiden oman mielikuvituksen varaan. 

Toivottavasti nämä vinkit ja verkkokauppamme valikoima auttavat ratkaisemaan tulevien juhlien juomatarjoiluun liittyvät pulmat ja siivittävät mitä ikimuistoisimpiin iltoihin. Me olemme varmoja, että nämä alkoholittomat juomat eivät jätä juhlijoita kylmäksi.

Tutustu tarkemmin parhaiden alkoholittomien juomien tarjontaan ja löydä kiinnostavimmat raaka-aineet alkoholittomiin juomasekoituksiin.


Säihkyviä hetkiä ja ihania juhlailtoja!


Rakkaudella


Team Cigale & Fourmi

← Edellinen Seuraava →

Inspiroidu

RSS
A Potted Garden Can Be Created Anywhere - Craft The Garden Of Your Dreams Using Pots!

Ruukkupuutarhan voi toteuttaa minne vain - luo unelmien puutarha ruukuin!

By Cigale & Fourmi

Haaveiletko kauniista puutarhasta? Tänä vuonna sellainen luodaan ruukuin! Kevät on täällä ja hiljalleen ajatukset voi kääntää myös kesään. Se tarkoittaa tietysti sitä, että puutarhasta, pihasta...

Lue lisää
Cigale & Fourmi's Easter at the Hanko Pavilion

Cigale & Fourmin pääsiäinen Hangon Paviljongilla

By Cigale & Fourmi

Varma kevään merkki ja lupaus kesästä on se, että Cigale & Fourmin Hangon Paviljonki aukeaa jälleen. Lämpimästi tervetuloa Hangon Paviljongille pääsiäisenä! Pitkä odotus on päättynyt...

Lue lisää